Skäggoljan Apothecary 87 – Original recipe

Denna skäggolja är verkligen snyggt designad. Både flaskan med den snygga etiketten och förpackningen är av mycket hög klass. De som arnetat med designen har som sagt verkligen lyckats. Den ser både snygg och cool ut!

Apothecary 87 – Original recipe Skaggolja

Doften

Doften fungerar helt klart, men den når inte upp till den mycket smakfulla designen på både förpackningen och flaskan. Vilket är synd, för detta kunde verkligen ha varit en riktig vinnare på alla sätt om bara doften varit mer angenäm.

Förpackningen och flaska

Detta är designmässigt praktverk! En av de allra bästa förpackningarna och etiketter på marknaden för skäggoljor helt klart! Vi saknar dock pipett även på denna fina olja. Då hade det varit perfekt vad gäller hanteringen. Nu finns det varken pipett eller droppkork, så man får hälla direkt i handen. Detta fungerar inte då det kommer för mycket vid varje tillfälle. Tyvärr. Designen är dock mycket bra!

Sammanfattningsvis

Doften och avsaknaden av pipett gör att betyget blir inte perfekt, men tummen upp för designen på både förpackningen och etiketten. De är som sagt perfekta!

Apothecary 87 – Original recipe Skäggolja

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *